Bestilling og betaling

Betaling

Hos oss kan du betale med PayPal, enten med VISA eller Mastercard kredittkort eller normal Paypal overføring. 

 

Ordrebekreftelse

Du vil motta en ordrebekreftelse på mail umiddelbart etter at din bestilling er godkjent. Dersom det viser seg at betaling ikke lar seg gjennomføre vil du få beskjed.Frakt og levering


Frakt

  • Brev (A-prioritert) – Sendes som brevpost direkte til din postkasse uten sporing.
  • Klimanøytral servicepakke – Servicepakke med sporingsnummer.
    Du vil motta en hentelapp, og pakken må hentes på et postkontor.

Leveringstid

Vi har utsendinger alle arbeidsdager, og varene er normalt pakket og klare for utsending innen 24 timer etter bestilling er mottatt og betaling godkjent. Du vil derfor i de fleste tilfeller motta ordren 2-4 arbeidsdager etter at betaling er godkjent. Vi tar forbehold om forsinkelser rundt helligdager og høytider som jul og påske.


Personvern

Kundeopplysninger

Vi bruker SSL for å kryptere all kommunikasjon med sidens besøkende. Vi innhenter bare personopplysninger som du oppgir til oss og som er nødvendig for å gjennomføre våre avtaleforpliktelser overfor deg i overensstemmelse med lovpålagte krav. Alle opplysninger behandles konfidensielt, og vil ikke bli brukt til andre formål, eller bli utlevert til andre. Som de fleste nettbutikker samler vi inn enkelte opplysninger om maskinvaren og programvaren din. Denne informasjonen brukes til å drive og utvikle vår nettbutikk og kobles ikke til personopplysninger.


Henvendelser

stian@hellandcnc.com